...IETS MET RUIMTE

Den Helder

26.08 - 07.10.2018

 
 

Alle praktische informaties over de expositie “...Iets met ruimte” en Fotoroute kunt u vinden onder deze link:

                     

                FOTOROUTE DEN HELDER

Kunsthal 45 wil professionele beeldende kunst en het brede publiek in Den Helder meer met elkaar in contact brengen en professionele beeldende kunst onderling meer verbinden.


Om dit te bewerkstelligen wil Kunsthal 45 een hoogwaardige tentoonstellingsruimte open houden; aandacht geven aan erkende en opkomende beeldende kunst in Den Helder, de regio en Nederland, en ook af en toe de blik over de grens richten; een ontmoetingsplaats zijn voor kunstenaars en publiek; tentoonstellingen maken met steeds wisselende curatoren; samenwerken met instanties op beeldend kunst-gebied in Den Helder en de regio.


De Fotoacademie is de meest ambitieuze particuliere academie voor fotografie in Nederland. Zowel voor de startende als voor de professionele fotograaf biedt zij fotografie opleidingen, workshops en expert programma’s aan binnen een motiverend en stimulerend platform om zich te kunnen ontplooien, gebaseerd op persoonlijke talenten en ambities. Fotografie waarin techniek, creativiteit, visie en ondernemerschap hand in hand gaan. 

 

INFO

Periode    26 augustus t/m 7 oktober 2018

             Donderdag t/m Zondag

              tussen 13.00-17.00 uur


Locatie    Kunsthal 45, Koningstraat 43-45

               1781 KC Den Helder

Phone      06 29093335

E-mail        info@kunsthal.nl

                  expo@ietsmetruimte.nl

WWW      www.kunsthal45.nl